nimekiri.png

LHV kliendid saavad nüüd aktsiaid jälgimisnimekirja lisada

"Minu investeeringud" koondab kliendi kõik LHV-s olevad väärtpaberite ja krüptovaradega kontod kokku, et anda parem ülevaade, kuidas investeeringutel läheb. Selle osaks olev jälgimisnimekiri annab võimaluse ülevaatesse lisada ka neid väärtpabereid või krüptovarasid, mida veel portfelli soetatud ei ole, aga mille hinnaliikumisel tahaks silma peal hoida. Jälgimisnimekirja vahendusel saabki näha viimast turuhinda ja jooksvat päevast muutust, instrumendile peale klikkides avaneb detailvaade, kust näeb ka ajaloolist hinnaliikumist. Samuti on võimalik jälgimisnimekirjas olevate instrumentidega teostada ka mugavalt ostu- ja müügitehinguid.

markdown-image

Investeerimine nõuab pidevat tähelepanu ja analüüsi, et teha õigeid otsuseid ning vältida tahtmatuid riske. Selleks on vaja kursis olla oma investeeringute seisuga, aga ka turuolukorra ja uute võimalustega.

markdown-image

LHV investeerimisteenuste juhi Allan Gaidunko sõnul on „Minu investeeringud“ vaade väga kasulik, aga ka lihtne tööriist, mis aitab klientidel paremini hallata oma investeeringuid, leida uusi võimalusi oma raha kasvatamiseks ning nüüdsest ka jälgida endale meelepäraseid väärtpabereid ja krüptovarasid. „Kuivõrd LHV on pidevalt oma teenuseid uuendamas, siis võib ka tulevikus oodata funktsionaalsuse lisandumist, et pakkuda klientidele veelgi paremat kogemust. Väärtustame lihtsaid lahendusi ning taoliste tööriistadega soovime olla nii alustavale kui ka edasijõudnud investorile toeks tema investeerimisteekonnal.“