LHV.JPG

LHV sulgeb kauplemisplatvormi Broker

Seoses madala klientide huviga sulgeb LHV alates 17.04.2024 valuutakauplemise platvormi Broker. Kõikide praeguste Brokeri klientidega võetakse eraldi ühendust, et täpsustada vajalikud sammud. Kõik kliendid saavad aktsiatehinguid teha LHV mobiiliäpi ja internetipanga vahendusel ning keerukamate instrumentidega võimaldab kaubelda Eesti võimsaim kauplemisplatvorm LHV Trader.

LHV investeerimisteenuste juhi Allan Gaidunko sõnul on platvormi sulgemise põhjuseks klientide vähene huvi valuutaturul ja tuletisinstrumentidega kauplemise vastu. „Broker platvorm on mõeldud väga asjatundlikule ja edasijõudnud kliendile ning seda kasutas aktiivselt vaid ligi 50 klienti – see on võrreldes teiste LHV investeerimistoodetega väga väike hulk. Oleme arendanud ja arendamas oma peamisi investeerimistooteid pidevalt ning ka neile klientidele on meil pakkuda paremaid alternatiive oma raha kasvatamiseks. Võtame kõikide Brokeri klientidega otse ühendust ja selgitame, kuidas korraldada olemasolevate positsioonide üleviimine väärtpaberikontole või nende sulgemine,“ ütles Gaidunko.

LHV Broker platvorm toodi turule 2011. aasta suvel ning see oli peamiselt mõeldud valuutade ja erinevate tuletisinstrumentidega (CFD-d) kauplemiseks, kuid pakkus ligipääsu ka kõikidele peamistele aktsiaturgudele.